Contact Patrick Marinus

Ik ben Patrick Marinus, bouwkundig ingenieur en werkzaam als senior engineer bij Petersburg Consultants in Doorwerth. Ik ben 33 jaar en woon in Wolfheze.

Na mijn opleiding HBO Bouwkunde in Utrecht ben ik begonnen met de masteropleiding Structural Design aan de Technische Universiteit in Eindhoven. In december 2015 ben ik afgestudeerd met mijn afstudeeronderzoek naar monoliete gevels gemaakt van ultra-lichtbeton. Voor mijn onderzoek heb ik proeven uitgevoerd op wandliggers in het laboratorium. Tevens heb ik de aanhechting van ultra-lichtbeton onderzocht door middel van uittrekproeven.

Naast mijn studie ben ik sinds 1 mei 2015 part-time werkzaam geweest als constructeur bij Reijneveld Engineering B.V. in Scherpenzeel. Sinds september 2015 werk ik hier full-time aan uiteenlopende projecten. Hiervoor heb ik part-time gewerkt als constructeur bij Bureau Juffer in Eindhoven.

Zowel in mijn werk als tijdens mijn studie streef ik naar heldere, maakbare en duurzame oplossingen voor constructieve vraagstukken. Daarnaast vind ik integriteit en zorgvuldigheid belangrijk en waardevol.

(deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op: 10-12-2018)
TU/e Vertigo
Technische Universiteit Eindhoven - Faculteit Bouwkunde - Vertigo